PROFIL FIRME

KAKO VAM

MOŽEMO

POMOĆI?

OPIS FIRME

Firma EURO PROST osnovana je u Julu 1997.g. Tehničko osoblje je već imalo iskustva sa vertikalnim transportom, ali se proizvodni program bazirao na transportu i osoba i tereta.

Od Januara 2000.g. firma EURO PROST se isključivo opredjeljuje za tržište liftova, kako u Bosni i Hercegovini tako i u inostranstvu.

U mjestu Miričina, opština Gračanica, nalazi se sjedište firme sa upravom, projektnim i tehničkim odjelom, proizvodnim pogonom i skladištem u vlastitim objektima.

Projektovanje i proizvodnja se baziraju na najnovijim dostignućima i našoj saradnji sa renomiranim svjetskim proizvođačima na tržištu liftova. Baziran na uspješnoj saradnji kupac-projektovanje-kvalitet, proizvodni program se neprekidno povećava uspjevajući održati visok nivo kvaliteta, sigurnosti naših proizvoda, ali i zadovoljstvo kupaca i korisnika.

Augusta 2004.g. uspostavili smo sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001:2000, čime smo potvrdili našu spremnost na ispunjenje zahtjeva  kupca i naše opredjeljenje za kvalitet i sigurnost.

Cilj firme EURO PROST je osigurati kupcu proizvod vrhunskog kvaliteta. Od ideje i koncepta do tehničkih rješenja usklađenih sa važećim normativima i standardima.

Kvalitet i sigurnost naših proizvoda trajan je zadatak i cilj svih uposlenih u firmi EURO PROST.

Vertikalni transportni sistemi omogućavaju široku komercijalnu upotrebu: malo-teretni, osobni, teretni i auto liftovi.

Naši liftovi sigurno i udobno prevoze osobe i terete u stambenim objektima, hotelima, trgovačkim centrima, bankama i drugim javnim institucijama.

Vjerujemo i u mogućnosti smo da ispunimo svaki zahtjev investitora koji nam je postavljen.

Optimalan izbor potrebnog sistema definišemo zajedno sa Kupcem, preko Idejnog rješenja lifta i Tehničkog opisa do finalnog proizvoda koji će 100% zadovoljiti potrebe i naj zahtjevnijih uslova rada.

Tokom projektovanja i izrade lifta, obezbjeđeno je Kupcu da odabere: uređenje i opremljenost  kabine, spratnih vrata i portala, elektronskih komponenti i ostale opreme lifta.

Na raspolaganju je veliki izbor RAL boja za plastifikciju, INOX limovi sa većim brojem površinske obrade, DLW protuklizni-antistatik ili kamen za pod, razni oblici rukohvata i stropova u kabini, kabinski i spratni pozivi.

Sve izrađene komponente su kontrolisanog kvaliteta i u skladu su sa normativima nude:

– kvalitet i sigurnost

– fleksibilnost i udobnost

– manju potrošnju električne energije

– mali troškovi održavanja

 

Svi elementi su testirani i podešeni za naj finiji rad prije isporuke i ugradnje, u skladu sa našim visokim standardima.

 

 

Vaš Euro Prost.