Mi dižemo do najvećih visina!
Europrost d.o.o.Europrost d.o.o.Europrost d.o.o.
(Pon - Sub)
info@europrost.com
Bosna i Hercegovina

O nama

– O nama

Kompanija EURO PROST osnovana je u julu 1997. godine.  Tehničko osoblje je već imalo iskustva sa vertikalnim transportom, ali se proizvodni program bazirao na transportu osoba i tereta. Od januara 2000.godine firma EURO PROST se isključivo opredjeljuje za tržište liftova u Bosni i Hercegovini, regionu i Europi.

U mjestu Miričina, opština Gračanica, nalazi se sjedište firme sa upravom, projektnim i tehničkim odjelom, proizvodnim pogonom i skladištem u vlastitim objektima.

Projektovanje i proizvodnja se baziraju na najnovijim dostignućima i našoj saradnji sa renomiranim svjetskim proizvođačima liftova.

Baziran na uspješnoj saradnji kupac-projektovanje-kvalitet, proizvodni program se neprekidno povećava uspjevajući održati visok nivo kvaliteta, sigurnosti naših proizvoda, ali i zadovoljstvo kupaca i korisnika.

U augustu 2004. godine uspostavili smo sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001:2000, čime smo potvrdili našu spremnost na ispunjenje zahtjeva kupca i naše opredjeljenje za kvalitet i sigurnost.

Cilj firme EURO PROST je osigurati kupcu proizvod vrhunskog kvaliteta. Od ideje i koncepta do tehničkih rješenja usklađenih sa važećim normativima i standardima.

Kvalitet i sigurnost naših proizvoda trajan je zadatak i cilj svih uposlenih u firmi EURO PROST.

Naši liftovi sigurno i udobno prevoze osobe i terete u stambenim objektima, hotelima, trgovačkim centrima, bankama i drugim javnim institucijama. U mogućnosti smo da ispunimo svaki zahtjev investitora koji nam je postavljen.

Optimalan izbor potrebnog sistema definišemo zajedno sa kupcem, preko idejnog rješenja lifta i tehničkog opisa do finalnog proizvoda koji će 100% zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih uslova rada.

Tokom projektovanja i izrade lifta, obezbjeđeno je Kupcu da odabere: uređenje i opremljenost kabine, spratnih vrata i portala, elektronskih komponenti i ostale opreme lifta.

Na raspolaganju je veliki izbor RAL boja za plastifikciju, INOX limovi sa većim brojem površinske obrade, DLW protuklizni-antistatik ili kamen za pod, razni oblici rukohvata i stropova u kabini, kabinski i spratni pozivi.

kvalitet i sigurnost
fleksibilnost i udobnost
manju potrošnju električne energije
mali troškovi održavanja